[et_pb_section fb_built=“1″ _builder_version=“4.5.3″ _module_preset=“default“ custom_padding=“1px|||||“][et_pb_row _builder_version=“4.5.3″ _module_preset=“default“ min_height=“278.6px“][et_pb_column type=“4_4″ _builder_version=“4.5.3″ _module_preset=“default“][et_pb_text _builder_version=“4.5.3″ _module_preset=“default“ custom_margin=“-20px|||||“ hover_enabled=“0″]
Pozývame Vás na II. Vedeckú konferenciu s medzinárodnou účasťou pre právnu a potravinársku vedu a prax s názvom „Aktuálne trendy v potravinovom práve 2022”, ktorá sa uskutoční v dňoch 15.-17. júna 2022 v Hoteli Zochova Chata v Modre. Organizátormi konferencie sú Právnická fakulta Trnavskej univerzity v Trnave a Potravinárska komora Slovenska.
Bližšie informácie ku konferencii budú dostupné v najbližších dňoch.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]