Zostava umožňuje zo vstupnej suroviny pripraviť slad požadovanými kontrolovanými postupmi. Slúži na testovanie sladovníckeho procesu pre rôzne druhy a šarže sladovníckych jačmeňov
Najnovšie články
- Kariérny deň na SPU v Nitre – cesta za inšpiráciou a kariérou v agrosektore
- Ešte dva dni a je tu Kariérny deň!!!
- Aktivity EIT Food Hub v Slovenskej republike pod záštitou SPU v Nitre
- EIT FoodEducators: Úspešné školenie pre učiteľov o potravinách a kariére v agropotravinárstve
- PLANT BASET workshop v Potravinovom Inkubátore
Archív
- december 2024
- november 2024
- október 2024
- september 2024
- august 2024
- júl 2024
- jún 2024
- máj 2024
- apríl 2024
- marec 2024
- január 2024
- december 2023
- november 2023
- október 2023
- júl 2023
- jún 2023
- máj 2023
- apríl 2023
- marec 2023
- december 2022
- november 2022
- september 2022
- august 2022
- júl 2022
- jún 2022
- máj 2022
- apríl 2022
- marec 2022
- február 2022
- január 2022
- december 2021
- november 2021
- október 2021
- september 2021
- august 2021
- júl 2021
- apríl 2021
- marec 2021
- február 2021
- október 2020
- september 2020
- august 2020
- máj 2020
- apríl 2020
- február 2020
- december 2019
- september 2019
- júl 2019
- jún 2019
- máj 2019
- apríl 2019
- november 2018
- október 2018
- august 2018
- júl 2018
- jún 2018
- máj 2018
- apríl 2018
- marec 2018
- január 2018
- december 2017
- november 2017
- október 2017
- september 2017
- júl 2017
- jún 2017
- máj 2017
- marec 2017
- február 2017
- november 2016
- október 2016
- september 2016
- jún 2016
- máj 2016