Zaujímavosti z výskumu realizovaného vo VC ABT

Dajte si na obed jedlý les

Les nám ponúka neuveriteľné množstvo zdraviu prospešných surovín........Čo všetko z lesa je jedlé? Dozviete sa v nasledujúcom článku, v ktorom sme uverejnili aj produkty Potravinového inkubátora.

preèítajte si viac

Návšteva študentov z Kalábrie

V minulom týždni sme mali vo VC ABT Erasmus študentov farmácie z Kalábrie (IT). Pracovali sme spolu na in vivo štúdii, ktorá sa zaoberala antioxidačnými účinkami rastliny Maca peruánska na reprodukčný systém. Zisťovali sme, či Maca dokáže poskytnúť ochranu voči...

preèítajte si viac

Učíme sa navzájom

V rámci internacionalizácie vzdelávania a vedy na Slovensku podporila Slovenská akademická informačná agentúra (SAIA, n.o.) Anastasiiu Shevchenko, PhD., vedecko-pedagogickú pracovníčku Národnej Univerzity Potravinárskych Technológií v Kyjeve. V našom výskumnom centre...

preèítajte si viac

Podcast o potravinovom inkubátore

V rámci podcastu "Labákový Podcast inUPS" nám o Potravinovom inkubátore porozprávala Ing. Eva Ivanišová, PhD. a Ing. Lucia Gabríny, PhD. z Výskumného centra Agrobiotech. Podcast si môžete vypočuť v slovenskej aj anglickej verzii.

preèítajte si viac