Chceli by ste sa podieľať na vývoji nového produktu, ktorý bude spĺňať Vaše požiadavky?

 

Máte radi varenie a prípravu jedál? Rozmýšľate pri nakupovaní potravín, aké potraviny vhodíte do košíka, aby boli pre Vaše zdravie čo najlepšie? Chceli by ste sa podeliť o svoje skúsenosti a spoznať nových ľudí, ktorí majú podobné záujmy a záľuby? Ak áno, ponúkame Vám možnosť zúčastniť sa zaujímavej skupinovej aktivity týkajúcej sa potravín a ich konzumácie.

Ak máte 65 a viac rokov, ponúkame Vám možnosť podieľať sa na projekte „Zapojenie konzumentov do vývoja nového produktu“ – EIT Food RIS Consumer Engagement Labs.

Projekt je financovaný Európskym Inovačným a Technologickým Inštitútom, ktorý je súčasťou Európskej komisie, koordinovaný Varšavskou univerzitou a realizovaný na Slovensku prostredníctvom zapojenia Slovenskej Poľnohospodárskej Univerzity v Nitre, Fakulty biotechnológie a potravinárstva a Výskumného centra AgroBioTech.

Je to výnimočný projekt, v ktorom výskumníci, spoločnosti a seniori navrhujú nový potravinársky produkt, vhodný predovšetkým pre Vás – seniorov, tak aby spĺňal Vaše konkrétne zdravotné požiadavky a chuťové preferencie a následne bude predstavený na trh.

Najdôležitejšou časťou projektu je pútavý a inovatívny online seminár, počas ktorého budete mať príležitosť hovoriť o jedle, príprave jedla, stravovacích návykoch, zdieľať svoje skúsenosti s ostatnými účastníkmi a zúčastňovať sa tvorivých aktivít.

Všetky sekcie ONLINE SEMINÁRU budú zahŕňať tímové aktivity, podporované profesionálnymi organizátormi a budú dôkladne vysvetlené, takže nebudete potrebovať odborné znalosti o potravinách, technológiách alebo inováciách. Všetko, čo potrebujete je počítač s internetovým pripojením.

Na konci týchto aktivít získate cenné skúsenosti s navrhovaním nových potravinových výrobkov a odporúčaniami stanovenými potravinárskymi spoločnosťami a predajcami, ako aj možnosťou oboznámenia sa s tvorivými postupmi, ktoré pomáhajú rozvíjať inovácie, spoznáte nových ľudí a pre každého účastníka je pripravené malé prekvapenie.

ONLINE semináre budú prebiehať len vo vybraných dňoch od 02. – 16. júna, 2020 a nebudú dlhšie ako 2 hodiny denne.

Prihlásiť sa môžete poslaním E-mailu na: eitfoodhub@uniag.sk alebo na telefónnom čísle  0911 71 73 71.

Posledný deň podania prihlášky je 20. máj, 2020. Vybraní účastníci budú informovaní prostredníctvom zaslaného E-mail-u alebo telefonicky.

Viac informácií nájdete na: https://eit.uniag.sk/activities/eit-cels, alebo nás kontaktujte cez E-mail: nora.maruniakova@uniag.sk, Mobil: 0911 71 73 71, Slovenská Poľnohospodárska Univerzita v Nitre, Tr. A. Hlinku 2, 949 76 Nitra.

Ceníme si Vaše skúsenosti, postrehy a názory, a čo je najdôležitejšie, zaslúžite si, aby Ste boli vypočutí!