[et_pb_section fb_built=“1″ _builder_version=“4.5.3″ _module_preset=“default“ hover_enabled=“0″][et_pb_row _builder_version=“4.5.3″ _module_preset=“default“][et_pb_column _builder_version=“4.5.3″ _module_preset=“default“ type=“4_4″][et_pb_text _builder_version=“4.5.3″ _module_preset=“default“ hover_enabled=“0″ custom_margin=“-77px||||false|false“]
Vďaka EIT Food Hub sa na Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre vyvíja funkčné jedlo určené pre mladých adolescentov. Inovatívny potravinársky produkt je dizajnovaný spotrebiteľmi v spolupráci s Fakultou biotechnológie a potravinárstva, potravinárskou spoločnosťou Pierre Baguette a Výskumným centrom AgroBioTech SPU v Nitre.
Viac sa dočítate na: https://www.polnohospodar.sk/sk/polnohospodar-reader/novinky-a-trendy-v-potravinarstve-na-spu/
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]