SPU pripravuje spoluprácu s ďalšou potravinárskou spoločnosťou

Zástupcovia poprednej cukrárenskej spoločnosti Cloetta navštívili 15. apríla Potravinový inkubátor a laboratóriá Výskumného centra AgroBioTech zamerané na výskum potravín.

  • Inžiniera Igora Mandryša a inžiniera Mareka Belluša na pôde univerzity prijal prorektor SPU profesor Pavol Findura spoločne s prodekanmi jednotlivých fakúlt a zamestnancami oboch výskumných pracovísk, ktorí hosťom priblížili infraštruktúru výskumného centra a úlohy, ktoré sa tu riešia.
  • Cieľom návštevy bolo zoznámenie sa s možnosťami spolupráce v oblasti vzdelávania, vedy a výskumu a prerokovanie podmienok, ktoré budú upravené v pripravovanom memorande o spolupráci.

Viac v Poľnohospodári v rubrike Aktuálne:

Všetky novinky